Ez a funkció jelenleg nem működik. Vagy mégis? Ki kellene próbálni...

Luxus a tengerparti nyaralás?

2013.05.08. 20:56

írta: kundavid

Hát, faszikáim, olvastam egy olvasmányt, hogy egy horvátországi nyaralás luxus kategóriába esik. Lehet. De csak annak, aki nem tudja rendesen megtervezni. Mi most voltunk Pag szigeten a "hosszú hétvégén", 3 éjszakát maradtunk, ergo 4 napot nyaraltunk. Az egész 50.000 Ft volt, két főre. Az 25.000 Ft fejenként. Hozzátenném, hogy ha még találtunk volna két embert, akkor az egész kijött volna 60.000 Ft-ból, ami egy izmos 15.000 Ft/fő. Számoljunk!

Szólj hozzá! horvátország nyaralás május suzuki pag Tovább


Kavarodás

2012.12.16. 23:52

írta: kundavid

A vasárnap nagyon furcsán indult a munkahelyemen. Fél órával műszak előtt felhívtak, hogy öltözzek fel jó alaposan, mert a halsátorban leszek, de nem pénztáros, hanem "halász". Nagyon nem örültem neki, de hát a munka az munka mindenhol, hát elvállaltam...

Szólj hozzá! tesco karácsony vasárnap Tovább


Shopping

2012.12.15. 22:40

írta: kundavid

Még a karácsonyi hangulat sem ragadott magával, de máris sikerült bevásárolni az ajándékokat, egy nap alatt, majdnem mindenkinek... Hurrá!

Szólj hozzá! autó karácsony kerékpár szerbia nike adidas puma szabadka Tovább


Teszkó Rádió

2012.12.14. 00:27

írta: kundavid

Akárhányszor is dolgozom a Tescóban, csak egy valami ronthatja el a munkakedvem: a Teszkó Rádió. Egy rakás szar az egész. A kedvenc rovatom a Teszkó Kisokos... Már három hónapja dolgozom, azóta folyamatosan, óránként 2-3 alkalommal (általában egy értékelhetően jó szám közepén) bevágják az adásba. Nem értem mi értelme van, annyira szarrá ismételt hülyeségről van szó, hogy már a vásárlók is unják, hogy ki találta fel a női bugyit, vagy hogy hogy is hívják olaszul a pogácsát. Az már teljesen mellékes, hogy már október vége óta folyamatosan karácsonyi dalokat játszanak, amivel -legalábbis belőlem- teljesen kiölik a karácsony szellemét. Hiszen egész nap mást sem csinálok, mint ezeket a dalokat kell, hogy hallgassam, az csak feldobja a napot, ha a rádió esetleg befagy, és ilyenkor egy fél másodpercnyi anyagot ismétel a végtelenségig (illetve csak addig a fél óráig, amíg valaki észre nem veszi ott a központban). Nem tudom, miért, de önmagukat úgy értékelik, hogy "Zenéből ötös". Én egyébként még egy szőrös-talpas egyest is nagyon jószívűen adnék erre a random keverékre, amit ők műsornak neveznek. Képzeljük el a következő szituációt: Dolgozol, monoton húzgálod a termékeket, erre meghallasz egy jó számot, amit kedvelsz és esetleg feldobja a napod, majd a szám közepén lekeverik a zenét, bedobják a szokásos mottót "Zenéből ötös", majd elindul egy teljesen más dal. WTF?

Szólj hozzá! zene rádió tesco


Keresel valamit?

Az alábbi form segítségével kereshetsz a Kundenzátoron:

Így se? Értesíts egy kommentben, esetleg e-mailben!

Apróbetűk, blabla

Creative Commons Licenc

Az oldalon található írások (illetve saját képek) a Creative Commons Nevezd meg! - Ne add el! - Így add tovább! 2.5 Magyarország Licenc feltételeinek megfelelően szabadon felhasználhatóak.


kundavid@index.hu
süti beállítások módosítása