Ez a funkció jelenleg nem működik. Vagy mégis? Ki kellene próbálni...

Kedvenc filmek

2010.12.29. 15:19

írta: kundavid

Nemrégiben megpróbáltam megtudni, hogy mely filmek a Legkedvencebbeim. Sok kör után sikerült először a legjobb 16, a legjobb 8, míg végül a legjobb 4 filmre bukkannom. De melyik lesz a legjobb?

Előzmények:

A legjobb filmeket egy előzetes, címek, szimpátia és IWIW alapján kiválasztott 24 filmből válogattam ki. A 24 "kedvenc" filmem tehát: Sulihuligánok, Vissza a Jövőbe, Harcosok Klubja, Gettómilliomos, Narancsvidék, Eurotúra, Forrest Gump, Halálsoron, Evolúció, Matrix, Star Wars, Nemzet Aranya, Philadelphia, Új Fiú, Holnapután, Angyalok és Démonok, Halálos Iramban, Tupac Resurrection, Fekete Dicsőség, James Bond - Casino Royale, Trója, Ocean's Eleven, Galayis Útikalauz Stopposoknak, South Park Mozifilm.

Ezen filmekből határoztam meg a legjobb négyet, melyeket már nem elemezgettem tovább, hanem megígértem, hogy majd később választok közülük, és kihirdetem a győztest. Az idp elérkezett, ám az ígéretemet nem tartom be. Hiszen mindegyik film a kedvencem, úgy érzem, hogy itt már a racionalitás mezején kívül, a szubjektív tér peremvidékén már nem tudok érdemben különbséget tenni, úgyhogy a következő határozatot hoztam: Mind a négy film a legkedvesebb kedvencem, kategóriákra lebontva.

Kalandfilm: Vissza a Jövőbe (trilógia)

Dráma: Forrest Gump

Sci-fi: Star Wars (dupla trilógia)

Akció: Harcosok Klubja.

Aki még nem látta őket, gyorsan pótolja. A világtörténelem legjobb filmjei. Komolyan...

Szólj hozzá! film star wars kedvenc harcosok klubja vissza a jövőbe forrest gump


A bejegyzés trackback címe:

https://kundavid.blog.hu/api/trackback/id/tr242545029

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

Keresel valamit?

Az alábbi form segítségével kereshetsz a Kundenzátoron:

Így se? Értesíts egy kommentben, esetleg e-mailben!

Apróbetűk, blabla

Creative Commons Licenc

Az oldalon található írások (illetve saját képek) a Creative Commons Nevezd meg! - Ne add el! - Így add tovább! 2.5 Magyarország Licenc feltételeinek megfelelően szabadon felhasználhatóak.


kundavid@index.hu
süti beállítások módosítása