Ez a funkció jelenleg nem működik. Vagy mégis? Ki kellene próbálni...

Első/2

2011.01.02. 13:44

írta: kundavid

Találtam egy igen érdekes cikket az első Borsod-Abaúj-Zemplén megyei babáról. 2011, én így szeretlek. Szaporodjunk, sokasodjunk! [Előzmények: Első]

Rikardó a B.-A.-Z. Megyei Kórház szülészetén Újév hajnalán, 4 óra 22 perckor – koraszülöttként, de egészségesen – 2300 grammal világra jött, dr. Kiss Barbara rezidens segédletével, dr. Sándor Zsolt főorvos felügyelete alatt.

A húszéves édesanya, Rontó Viola elmondta: élettársától (aki szintén Rontó) és neki, Rikárdó már a második gyermekük, első fiuk 3 éves. Rikárdó Brájen (amúgy Prügyön már van ilyen nevű gyerek) kicsit korábban érkezett, január végére várták. Jövetelének első jelei már szerda este megmutatkoztak, ám minthogy az édesanya a kórházi infúzió hatására jól érezte magát, péntek délben saját felelősségére hazament. Szombat este azonban határozott fájásokat észlelt, mentőt hívott, és mint mondta, fél 3-kor már a szülőszobán volt.

– Két gyermek bőven elég, hiszen most kissé szűkösen élünk. Az élettársam most álláskeresésit kap, én a szociálist, amihez csak a családi jön. Édesanyám segítségére számítva azt tervezzük, hogy a lehetőséggel élve Prügyön délutánonként elvégzem a nyolcadik osztályt - mondta Viola Újév délelőttjén, kevéssel az után, hogy elfoglalta helyét a kórteremben. Mi pedig sietősen távoztunk is, hiszen már hozták is Rikárdó Brájent, hogy édesanyja mielőbb megszoptassa. [Miskolc.boon.hu]

Hát bazdmeg.
- 20 éves anya, aki nem végezte el a 8 általánost.
- Élettárs, aki milyen véletlen, rokon (legalábbis egy 2500 fős faluban mégegy Rontó család előfordulása igen csekély..
- Már a második gyerek
- Munkanélküliek
- Pénzügyek: Munkanélküli, Szociális, Családi. Segély.

4 hozzászólás gyerek cigány baba


A bejegyzés trackback címe:

https://kundavid.blog.hu/api/trackback/id/tr1002554114

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

foxxmotor 2011.01.03. 14:37:16

Hát igen. A sztorit lehetne folytatni 16 év múlva amikor is előreláthatóan Rikárdó Brájen már rutinos tolvaj lesz, és minket magyarokat fog meglopni. Dehát kényszerből teszi majd szegény, hogy eltartsa a testvéreit, akik addigra már várhatóan nyolcan lesznek.

kundavid 2011.01.03. 15:05:35

Nyolcan?! Tizennyolcan, bazmeg! Az anyuka pedig nyilatkozni fog, hogy amíg az apuka fát lop az erdőben, addig még egyszer, utoljára megpróbálja elvégezni a nyolcadik általánost...

foxxmotor 2011.01.03. 22:25:39

Úr isten 18 kis tolvaj :D Akkor a kedves anyuka inkább mennyen el egy szexuális felvilágosításra mielőtt befejezi a nyolcadikat.

kundavid 2011.01.04. 17:05:51

Szerintem a felvilágosítás már megvolt. Most már csak az van hátra, mint amit a nótában is mondanak: "Húzd rá, cigány!"

Keresel valamit?

Az alábbi form segítségével kereshetsz a Kundenzátoron:

Így se? Értesíts egy kommentben, esetleg e-mailben!

Apróbetűk, blabla

Creative Commons Licenc

Az oldalon található írások (illetve saját képek) a Creative Commons Nevezd meg! - Ne add el! - Így add tovább! 2.5 Magyarország Licenc feltételeinek megfelelően szabadon felhasználhatóak.


kundavid@index.hu
süti beállítások módosítása