Ez a funkció jelenleg nem működik. Vagy mégis? Ki kellene próbálni...

Vizsgaidőszak

2011.01.15. 12:53

írta: kundavid

Gyermekeim, idén siralmas a helyzet. Nem tarthatatlan, de mindenesetre kétségbeejtő, hogy milyen sötét ármánykodások folynak a PTE műszaki karán (kisbetűvel). Részletezés:

Idén nem vettem fel sok tárgyat, mert minek az?! Összesen 28 kreditet vettem fel, úgyhogy már alapból nem lehetne meg az ajánlott 30 kredit/félév. Gratulálok magamnak, amiért még szorgalmi időszakban elbuktam egy tárgyat, ezért csak 4 vizsgám maradt vizsgaidőszakra. Abból egyet letettem még a szorgalmi időszakban, így a legnehezebb 3 maradt hátra: Műszaki Fizika (4kr), Villamosságtan (5kr), Elektronika (4kr).

Mióta egyetemre járok, mindig vannak úgynevezett "mumustárgyaim", amik nagyon nem mennek. Ez a Műszaki Egyetemen a Digitális technika volt; itt a PTE-n jelenleg kettő is akad: Fizika és Villamosságtan. Ezt a két tárgyat már akárhányszor vettem fel, elbuktam. De idén más volt a helyzet, már szeptember óta arra készültem, hogy ez a két tárgy biztosra meglegyen. Más választásom nem is volt, hisz szégyen - nem szégyen, ezekből már harmadszorra vettem fel a tárgykurzust. A Fizika meglehetősen jól megy, a villamosságtan már kevésbé, ám az élet mégis úgy rendezte, hogy a villamosságtan már az első vizsgára meglett, a fizika meg nem.

A fizika egy külön mese. Harmadszorra vettem fel a tárgyat, így mindenképpen sikerülnie kell ahhoz, hogy folytathassam tanulmányaimat. A zárthelyit sikerrel vettem, az első vizsgáta azonban nem vittem számológépet (buktam). A második vizsgám szintén nem lett meg, a harmadik vizsgám meg 45%-os lett (buktam-buktam). Úgy tűnik, hogy 3/3/3-ra sem sikerült a tárgy, úgyhogy a jövő héten lesz egy találkám a tanár úrral, utána pedig az eredménytől függően randim lesz a dékánnal. Szopás.

3 hozzászólás egyetem vizsga fizika villamosságtan


A bejegyzés trackback címe:

https://kundavid.blog.hu/api/trackback/id/tr972585460

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Eszter1990 2011.01.16. 23:01:09

remélem sikerülni fog jövő héten!

RoVanda 2011.01.18. 10:00:32

Azonnal szedd össze magad!!! Kitartás!! Menni fog az:) Ne szórakozzál mááár!!!

kundavid 2011.01.18. 19:19:49

Sikerülni fog, nincs más választásom.

Keresel valamit?

Az alábbi form segítségével kereshetsz a Kundenzátoron:

Így se? Értesíts egy kommentben, esetleg e-mailben!

Apróbetűk, blabla

Creative Commons Licenc

Az oldalon található írások (illetve saját képek) a Creative Commons Nevezd meg! - Ne add el! - Így add tovább! 2.5 Magyarország Licenc feltételeinek megfelelően szabadon felhasználhatóak.


kundavid@index.hu
süti beállítások módosítása