Ez a funkció jelenleg nem működik. Vagy mégis? Ki kellene próbálni...

Szavazás

2011.01.22. 14:47

írta: kundavid

A Kundenzátor ismét változáson ment keresztül, mert nem bírtam a sok tanulás melletti semmittevést. A színek viszonylag újak, de nem biztos, hogy mindenkinek tetszik. Szavazás.

Szavazzunk, Önöknek melyik tetszik jobban. A lehetőségek meglehetősen korlátozottak, lássuk őket:

1. Minimal black. Egy teljesen átlagos, szürkés, gyári beépített sablon. Itt megtekinthető.

2. Bunker. Egy teljesen átlagos, kicsit módosított ám sokak számára unszimpatikus sablon. Itt megtekinthető.

3. Wild Fantasy v1.Kun. Ez volt az első (szinte teljesen) átalakított sablonom, sokáig láthattuk. Ám számomra már unalmas. Itt tekinthető.

4. Wild Fantasy - Special Edition. Ezt a sablont kizárólag a bolg féléves "félévfordulóján" használtam. Nagyon kék. Itt tekinthető.

5. Wild Fantasy 2.0. A modern, 80%-ban saját fejlesztésű sablon, gyönyörű lett. De azért majd lesz a jövőben sokkal jobb is. Tekintsétek.

6. Piros héttérrel ugyanez

7. Fekete háttérrel ugyanez

8. A legújabb blogsablonom. A  váza ugyanaz, mint az előzőé, a változások aprók, de észrevehetők: Csináltam ikont a blognak, van Facebook Like gomb, illetve egy vadonatúj fejléc. Mindezt megspékelve egy modern, körös sötétzöld háttérrel, és új színeket kevertem a betűknek.


 

Szólj hozzá! szavazás sablon kundenzátor


A bejegyzés trackback címe:

https://kundavid.blog.hu/api/trackback/id/tr522605081

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

Keresel valamit?

Az alábbi form segítségével kereshetsz a Kundenzátoron:

Így se? Értesíts egy kommentben, esetleg e-mailben!

Apróbetűk, blabla

Creative Commons Licenc

Az oldalon található írások (illetve saját képek) a Creative Commons Nevezd meg! - Ne add el! - Így add tovább! 2.5 Magyarország Licenc feltételeinek megfelelően szabadon felhasználhatóak.


kundavid@index.hu
süti beállítások módosítása