Ez a funkció jelenleg nem működik. Vagy mégis? Ki kellene próbálni...

Hallgatói jogviszony

2011.02.07. 23:04

írta: kundavid

Gyermekeim, már sokszor elmondtam, most is leírom: sötét ármányságok korát éljük. Mármint mi, a PTE PMMK hallgatói. Miért? Mert van hallgatói jogviszonyom. Ismétlem: egyetemi polgár vagyok.

Tegnap, azaz hétfő reggel bementem az iskolába nosztalgiázni, találkozni haverokkal, ismerősökkel, netán felkészíthessem őket a félévben majd tapasztalható hiányomról, de nem... Hallottam egy bizonyos információt, miszerint páran felkeresték a Dékán Urat, aki a következőket tanácsolta:

  1. Iratkozzak be következő félévre, vegyek fel tárgyakat
  2. Ha szorgalmi időszak kezdetéig (múlt hét péntekig) nem kapom kézhez a hallgatói jogviszony megszűnéséről értesítő papírt, akkor nagy eséllyel pályázom a sikeres fellebbezésre.
  3. Enjoy!

Mivel vagyok olyan elbaszott kilátástalan helyzetben, hogy a tantárgyak egymásra épülése illetve keresztféléves képzések teljes hiánya miatt nagyon kevés kreditet tudok felvenni, összesen 17-et. Jó szar órarendem is lesz: 

Nem, nem történt tévedés: direkt nincs rajta olyan, hogy Csütörtök-Péntek... Lesz egy csomó szabadidőm. Így sokadik látásra nem is tűnik olyan rossznak ez az órarend. Legalább idén a lyukasórákban lesz időm meglátogatni a rég nem látott konditermet...

A helyzet már kevésbé kilátástalan: úgy tűnik, hogy lesz hallgatói jogviszonyom, nagyjából tudom majd haladni a tanulmányaimmal, illetőleg lesz Kedd-Csütörtök-Péntek-Szombat-Vasárnap elegendő időm egy esetleges állásra. Ámen!

Frissítés #1: Nem tud valaki egy jó munkahelyet Siklóson vagy Pécsen?

1 hozzászólás egyetem órarend jogviszony


A bejegyzés trackback címe:

https://kundavid.blog.hu/api/trackback/id/tr592645714

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

RoVanda 2011.02.08. 12:29:17

Az erő veled van! :)

Keresel valamit?

Az alábbi form segítségével kereshetsz a Kundenzátoron:

Így se? Értesíts egy kommentben, esetleg e-mailben!

Apróbetűk, blabla

Creative Commons Licenc

Az oldalon található írások (illetve saját képek) a Creative Commons Nevezd meg! - Ne add el! - Így add tovább! 2.5 Magyarország Licenc feltételeinek megfelelően szabadon felhasználhatóak.


kundavid@index.hu
süti beállítások módosítása