Ez a funkció jelenleg nem működik. Vagy mégis? Ki kellene próbálni...

Buszmegálló

2011.02.11. 10:02

írta: kundavid

Ha azt mondom "buszmegálló", mindenkinek beugrik egy kép vagy esetleg egy vízió. Nekem az első, ami beugrik róla, az a sok retek cigány, akik nap mint nap emelik a vidéki élet színvonalát választékos szókincsükkel és elengedhetetlen zenei kultúrájukkal.

A siklósi videós sorozatom remélhetőleg záró epizódjában bemutatok egy olyan (hála istennek rövid) videót, ami a mi kis városunkban lett felvéve. A buszmegállóban. Lássuk:

 

 

Nem tudom, kedves olvasók, gyermekeim, hogy vagytok ezzel a kérdéssel, de a siklósi buszmegálló az valami kegyetlen. Olyan sok unintelligens egyénekből álló csorda alakul ki ott minden nap, hogy az ember fél elmenni előttük... Hát még én, a kisebb embertársaimról nem is beszélve.

Nem akarok rasszista lenni, nekem nincs semmi bajom a cigányokkal, csak azon embereket utálom, akik azon versenyeznek, hogy ki a hülyébb, kinek van szarabb zenéje, és ki tud nagyobbat káromkodni. "Ultra deluxe cigány 2000" kategóriába tartozik, aki emellett köpköd, az arcodba fújja a cigarettafüstöt, és sötétebb, mint újholdkor egy barlangban egy néger gyászoló kéményseprő...

2 hozzászólás cigány siklós buszmegálló


A bejegyzés trackback címe:

https://kundavid.blog.hu/api/trackback/id/tr842653317

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Reak 2011.02.12. 00:36:18

Szinesedik a blog.... egyre barnább....

kundavid 2011.02.12. 10:57:13

...én csak Siklóst mutattam be röviden.

Keresel valamit?

Az alábbi form segítségével kereshetsz a Kundenzátoron:

Így se? Értesíts egy kommentben, esetleg e-mailben!

Apróbetűk, blabla

Creative Commons Licenc

Az oldalon található írások (illetve saját képek) a Creative Commons Nevezd meg! - Ne add el! - Így add tovább! 2.5 Magyarország Licenc feltételeinek megfelelően szabadon felhasználhatóak.


kundavid@index.hu
süti beállítások módosítása