Ez a funkció jelenleg nem működik. Vagy mégis? Ki kellene próbálni...

Pszicho

2011.02.17. 15:48

írta: kundavid

Ma Pécsett jártam, villamos fórumon vettem részt a PMMK-n, illetve gondoltam, feladom postán a felvételim. Hát nem történt minden a megtervezett szerint. Elsősorban azért, mert otthon felejtettem a mappát, amiben voltak a feladandó cuccok, másodsorban pedig azért, mert amikor a megállóban vártam a buszomra, egy érdekes szóróanyagot kaptam:

Egy középkorú nő osztogatta a szóróanyagokat, de az volt benne az igazán furcsa, hogy csak néhány embernek adott belőle, pedig volt nála egy nagy köteg. A lapon a következő "reklám" szerepelt:

Sérelmek a pszichiátrián

Ha úgy érzi, pszichiátriai kezelése során Önnel szemben visszaélést követtek el (jogtalan beszállítás, szexuális zaklatás, bántalmazás, gyógyszer-túladagolás, stb.), írja meg panaszát a következő címre vagy hívja az alábbi telefonszámot:
Állampolgári Bizottság az Emberi jogokért Alapítvány
Cím: 1461 Bp. Pf: 182. Telefon: 0613426355
info@cchr.hu www.emberijogok.hu

Minden információt bizalmasan kezelünk!

 

Nem tudom, most tényleg olyan embernek tűnök, aki pszichiátriai kezelés alatt áll?

3 hozzászólás pécs pszichiátria szórólap


A bejegyzés trackback címe:

https://kundavid.blog.hu/api/trackback/id/tr672668204

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

foxxmotor 2011.02.17. 19:22:54

Tényleg olyannak tűnsz. XD

RoVanda 2011.02.17. 20:06:13

nem csupán olyannak, aki pszichiátriai kezelés alatt áll, hanem akinek ezzel kapcsolatban panasza is van :) igazi pszichiátriai eset :)

kundavid 2011.02.17. 21:02:58

Köszönöm a biztató kommenteket. :)

Keresel valamit?

Az alábbi form segítségével kereshetsz a Kundenzátoron:

Így se? Értesíts egy kommentben, esetleg e-mailben!

Apróbetűk, blabla

Creative Commons Licenc

Az oldalon található írások (illetve saját képek) a Creative Commons Nevezd meg! - Ne add el! - Így add tovább! 2.5 Magyarország Licenc feltételeinek megfelelően szabadon felhasználhatóak.


kundavid@index.hu
süti beállítások módosítása