Ez a funkció jelenleg nem működik. Vagy mégis? Ki kellene próbálni...

Csütörtök

2011.02.24. 21:31

írta: kundavid

A bejegyzés címe nem csak a mai napról lett elnevezve, tényleg csütörtököt mondtam. Egy újabb sikertelen (egyébként sikeres, csak szar volt a meló) állásinterjú után már kezdek hozzászokni a gondolathoz, hogy nem lesz munkám. Pécs környékén nem keresnek diákokat...

Persze ez most részletkérdés, a lényeg, hogy még mindig élek, habár a blogon nem mostanában jártam. Előre is elnézést kérek, de mostanában nem leszek aktív firkász, hisz nem történik velem semmi...

Annyira semmi, hogy ma a számítógépemen a régi fájlok között turkáltam. Találtam egy csomó minden régi cuccot. Habár mind felesleges, általában semmilyen fájlt nem szoktam törölni, így az évek során összejött pár tíz (kb. 60) gigabájtnyi kép, zene, dokumentum, program, sallang html és css fájl. Törölni nem szeretném őket, azon gondolkozom, hogy kimásolom valami külső merevlemezre.

A zene mappában között rengeteg régi, már-már retro zenét találtam. A sok baromság között találni még mindig élvezhető slágert, mint például a Tintahalat. Ma ezzel búcsúzom, hallgassátok tisztelettel.

4 hozzászólás zene csütörtök unalom


A bejegyzés trackback címe:

https://kundavid.blog.hu/api/trackback/id/tr612688557

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

RoVanda 2011.02.25. 15:05:46

élvezhető sláger???? :)

kundavid 2011.02.25. 20:45:36

Élvezhető. Sláger. Miért, mi a baj vele? :)

RoVanda 2011.02.25. 21:30:38

csupán az, hogy nem élvezhető :)

Keresel valamit?

Az alábbi form segítségével kereshetsz a Kundenzátoron:

Így se? Értesíts egy kommentben, esetleg e-mailben!

Apróbetűk, blabla

Creative Commons Licenc

Az oldalon található írások (illetve saját képek) a Creative Commons Nevezd meg! - Ne add el! - Így add tovább! 2.5 Magyarország Licenc feltételeinek megfelelően szabadon felhasználhatóak.


kundavid@index.hu
süti beállítások módosítása