Ez a funkció jelenleg nem működik. Vagy mégis? Ki kellene próbálni...

Abszurdum

2011.03.07. 21:39

írta: kundavid

A lexikon szerint az abszurdum - értelmetlenség esztelenség. Tegnap éjjel kimaradt a szokásos híradó, így az éjjel egy hatalmas baromságot álmodtam. Persze nem emlékszem minden mozzanatára, csak az egyik részletre, de arra nagyon.

Az éjjel azt álmodtam, hogy híradót nézek. Az egész álmom egy félórás hírblokk volt az MTV1-en. Baromság a köbön, de a részleteket még mindig nem közöltem. A legmegdöbbentőbb hírről egy ötperces beszámolót láttam.

A nap vezető híre az volt, hogy a siklósi fodrászok csődbe mennek, mert elfogyott a zab. Mert elfogyott a zab! Így ébren ez egy teljesen abszurd kijelentés, de álmomban erről egy nagyon profi összeállítást láttam, különböző gazdasági elemzők mutatták be a zab elfogyásának történetét, mely a tavalyi árvizes időszakra volt visszavezethető. Kereskedelmi szakemberek bemutatták az import zab árának növekedését a behozatal mennyiségének függvényével. Az összeállítás során bemutatták a siklósi fodrászok mindennapjait, interjúk során elmondták, hogy a drága zab mennyiben befolyásolja a fizetnivalókat, illetve, hogy csődbe mehetnek, ha sokkal többe fog kerülni a zab.

De valamilyen racionális ember - könyörgöm - magyarázza el nekem, hogy ha bár nem voltam magamnál, hogy lehet ilyen baromságot álmodni? Valaki azt is elmagyarázhatná, hogy a tudatalattim hogy hozta össze a zabot a fodrászattal, és vajon a fodrászat milyen formában használja fel a zabot? Nem, nem szívtam semmit...

2 hozzászólás álom fodrászat zab


A bejegyzés trackback címe:

https://kundavid.blog.hu/api/trackback/id/tr72719989

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

RoVanda 2011.03.07. 22:27:04

a legfontosabb, hogy mindenképp hívd fel a siklósi fodrászok figyelmét, hogy ügyeljenek a zab árának növekedésére...:)

kundavid 2011.03.07. 22:56:58

Hát ha nem is az áremelkedésre, de az árfolyamingadozásra fel kell készíteni őket... Nehogy csődbe menjenek! :)

Keresel valamit?

Az alábbi form segítségével kereshetsz a Kundenzátoron:

Így se? Értesíts egy kommentben, esetleg e-mailben!

Apróbetűk, blabla

Creative Commons Licenc

Az oldalon található írások (illetve saját képek) a Creative Commons Nevezd meg! - Ne add el! - Így add tovább! 2.5 Magyarország Licenc feltételeinek megfelelően szabadon felhasználhatóak.


kundavid@index.hu
süti beállítások módosítása