Ez a funkció jelenleg nem működik. Vagy mégis? Ki kellene próbálni...

Tennivaló

2011.03.09. 10:33

írta: kundavid

Mit csinálsz? Semmit? Jó! Van pár óra szabadidőd? Van? És mondjuk 13 órára is ráérnél? ... Tanulni? Takarítani, pakolni, minek! Tedd szabaddá magad a következő 13 órára, és élvezd ki a Kundenzátor által felajánlott lehetőséget:

A mai speciális ajánlatom egy igazi kuriózum: A Youtube leghosszabb videója. Valószínűleg minden idők legunalmasabb videó-összeállítása, mely 13 óra 5 perc 22 másodperc hosszú.

 

 

A videó egyébként 13 órás hossza ellenére "csak" 400 Megabájt, állítólag 4 óra volt csak a feltöltése (jó lassú net mellett). A videó szerkesztői külön kiemelik azt a tényt, hogy habár meglehetősen retardáltan viselkednek a videóban, nekik is van életük. Vannak olyanok is, akik végignézték az egész videót (valószínűleg nekik nincs életük).

A Youtube-on a feltöltött tartalmak között egyaránt megtalálhatók film- és tévéműsorrészletek, zenei videók és házi készítésű videofelvételek is. A YouTube ugyan tiltja a jogvédett felvételek feltöltését, de 2010-ben már percenként 24 órányi videót töltöttek fel a felhasználók, így jóval nehezebbé vált elkerülni, hogy ne kerüljenek ki jogvédett anyagok az oldalra. Kezdetben a feltölthető videók hossza nem volt korlátozva. Mivel azonban a hosszabb videók többségében illegálisan megosztott jogvédett tartalmak voltak, 10 perces időlimitet állapítottak meg, majd 2010 nyarán – a jogvédett tartalmak kiszűrését végző algoritmusok fejlődésére hivatkozva – ezt megemelték 15 percre, 2010 decemberében pedig eltörölték az időkorlátot azon felhasználók számára, akik nem követtek el korábban szerzőijog-sértést, és más téren sem sértették meg a honlap szabályzatát. Ezenkívül már nem feltétlenül törlik az illegális forrásból származó jogvédett anyagokat, hanem csupán regisztrálják ezeket, hogy a melléjük társított hirdetések bevételeiből részesedhessenek a jogtulajdonosok. [Wikipédia]

Szólj hozzá! szar youtube videó


A bejegyzés trackback címe:

https://kundavid.blog.hu/api/trackback/id/tr352724212

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

Keresel valamit?

Az alábbi form segítségével kereshetsz a Kundenzátoron:

Így se? Értesíts egy kommentben, esetleg e-mailben!

Apróbetűk, blabla

Creative Commons Licenc

Az oldalon található írások (illetve saját képek) a Creative Commons Nevezd meg! - Ne add el! - Így add tovább! 2.5 Magyarország Licenc feltételeinek megfelelően szabadon felhasználhatóak.


kundavid@index.hu
süti beállítások módosítása