Ez a funkció jelenleg nem működik. Vagy mégis? Ki kellene próbálni...

Szünet

2011.04.14. 14:00

írta: kundavid

Gyermekeim, itt van a tavaszi szünet! Legalábbis nekem már tegnap délután elkezdődött, de sokaknak még csak ma kezdődik. Ugyan a tavasz már megmutatta magát, ma valahogy nem akaródzik jó idő lenni; remélem jövő héten már jobb idő lesz. Mindenesetre a szünetben sem fogok unatkozni: szombaton Miskolcra, hétfőn pedig állásinterjúra megyek.

Miskolcra azért megyek, mert megtehetem. Most szombaton lesz a III. Bosch Elektromobil verseny, és a Pollosch csapat úgynevezett szurkolójaként veszek részt a versenyen. Természetesen az utazás ingyenes, egy a bökkenő: Mivel Miskolc az ország átellenes pontján van, ezért az út hosszú, az indulás hajnali 2-kor lesz. Hmmm...

Természetesen élménybeszámolót írni fogok. Vasárnap, vagy hétfőn, még azt sem tudom, mikor érek majd haza.


Hétfőn állásinterjú, még nem tudom, hogy kivel, hol fogok találkozni, csak azt, hogy délután 2-kor. A bama.hu-n olvastam egy lehetőségről, az egész hirdetés annyiból állt, hogy "Profi telefonálókat keresek". Profi mód felhívtam őket, és máris megbeszéltünk egy időpontot. Részletek hamarosan...

Szólj hozzá! miskolc állás elektromobil verseny


A bejegyzés trackback címe:

https://kundavid.blog.hu/api/trackback/id/tr262825608

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

Keresel valamit?

Az alábbi form segítségével kereshetsz a Kundenzátoron:

Így se? Értesíts egy kommentben, esetleg e-mailben!

Apróbetűk, blabla

Creative Commons Licenc

Az oldalon található írások (illetve saját képek) a Creative Commons Nevezd meg! - Ne add el! - Így add tovább! 2.5 Magyarország Licenc feltételeinek megfelelően szabadon felhasználhatóak.


kundavid@index.hu
süti beállítások módosítása