Ez a funkció jelenleg nem működik. Vagy mégis? Ki kellene próbálni...

Szarból várat

2011.04.25. 19:07

írta: kundavid

Hétfő este, pontosabban húsvét hétfő este van, gyermekeim. A Balkan Tour 2011-es cikket be kellene fejeznem, de sem kedvem, sem motivációm, se akaraterőm nincsen arra, hogy ezt most befejezzem. Egyébként egy kis érdekesség a bloggal kapcsolatban: a Balaton Túra 2010-es cikket is úgy 4 hónapra az eredeti cikk megszületése után fejeztem be. Reményeim szerint ez most nem fog előfordulni, addig is hallgassátok ezt a zenét: 

 

 

Ez a dal kirívó példája a "szarból várat" kifejezésnek. A szövege még mindig olyan együgyű, amennyire csak lehet, de megjelent pár apró részlet, ami az eredeti dalban nem volt hallható: élvezhető zene, és jó énekhang.

 

1 hozzászólás zene youtube videó kundenzátor


A bejegyzés trackback címe:

https://kundavid.blog.hu/api/trackback/id/tr612854759

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

RoVanda 2011.04.26. 19:57:05

Adom :) márciusban én már linkeltem fészre, de senki nem tetszikelte...

Keresel valamit?

Az alábbi form segítségével kereshetsz a Kundenzátoron:

Így se? Értesíts egy kommentben, esetleg e-mailben!

Apróbetűk, blabla

Creative Commons Licenc

Az oldalon található írások (illetve saját képek) a Creative Commons Nevezd meg! - Ne add el! - Így add tovább! 2.5 Magyarország Licenc feltételeinek megfelelően szabadon felhasználhatóak.


kundavid@index.hu
süti beállítások módosítása