Ez a funkció jelenleg nem működik. Vagy mégis? Ki kellene próbálni...

Beszéd

2011.05.19. 19:01

írta: kundavid

Nos uraim,nagy szarban vagyunk! Vagy elmegyünk a háborúba vagy nem. Ha nem megyünk el, nincs semmi baj. Ha elmegyünk, van két lehetőség:Vagy meghalunk, vagy nem. Ha nem halunk meg, nincs semmi baj. Ha meghalunk, van két lehetőség: Vagy eltemetnek minket, vagy a csatamezőn maradunk. Ha csatamezőn maradunk, nincs semmi baj. Ha eltemetnek minket, van két lehetőség: Vagy vaskoporsóba kerülünk, vagy fakoporsóba. Ha vaskoporsóba, nincs semmi baj. Ha fakoporsóba, van két lehetőség:Vagy kinő belőlünk egy fa, vagy nem. Ha nem, nincs semmi baj. Ha igen, akkor ismét van két lehetőség:Vagy kivágják, vagy nem. Ha nem, nincs semmi baj. Ha igen, van két lehetőség:Vagy rajzlapot készítenek belőlünk, vagy WC papírt. Ha rajzlapot, nincs semmi baj... Ha WC papírt… Nos uraim, megint szarban vagyunk!!!
Az elmúlt két hét meglehetősen mozgalmas volt. Akit érdekel, megkérdezi, de le nem írom. Ámen...

Szólj hozzá! vicc poén


A bejegyzés trackback címe:

https://kundavid.blog.hu/api/trackback/id/tr332917402

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

Keresel valamit?

Az alábbi form segítségével kereshetsz a Kundenzátoron:

Így se? Értesíts egy kommentben, esetleg e-mailben!

Apróbetűk, blabla

Creative Commons Licenc

Az oldalon található írások (illetve saját képek) a Creative Commons Nevezd meg! - Ne add el! - Így add tovább! 2.5 Magyarország Licenc feltételeinek megfelelően szabadon felhasználhatóak.


kundavid@index.hu
süti beállítások módosítása