Ez a funkció jelenleg nem működik. Vagy mégis? Ki kellene próbálni...

Shopping

2012.12.15. 22:40

írta: kundavid

Még a karácsonyi hangulat sem ragadott magával, de máris sikerült bevásárolni az ajándékokat, egy nap alatt, majdnem mindenkinek... Hurrá!

Ma hajnalban ugyanis felkerekedtünk, és 5 óra körül nekivágtunk a hosszú útnak Szabadkára. Mentünk "piacozni", aki esetleg nem ismerné a helyet, itt van a régió legnagyobb választéka hamis, de jó minőségű márkás cuccok beszerzésére. Korábbi piacozások alkalmával szereztem többek között Puma, Adidas, Nike cuccokat 2-3 ezer forintokért, de Noname áruk is bőven vannak, elég jó minőségben. Olyan ez, mint egy nagy kínai bolt, csak 70-szer nagyobb területen, 90-szer nagyobb és sokkal jobb árukészlettel.

Mivel múltkor megjártuk a késői indulással (nem maradt parkolóhely), ezért hajnalban elindultunk, és így 8-ra már ott is voltunk, sikeresen lefoglalva a legjobb parkolóhelyet, közvetlenül a piac egyik bejárata mellett. Ennek nagy jelentősége van, hiszen nem kell negyed órákat gyalogolni a cuccokkal a kocsiig és vissza, vagy nem kellett a tömegben hatalmas szatyrokkal lavírozni: csak kimentünk, lepakoltunk, és tovább shoppingoltunk.

Mindent sikerült szerezni, amit szerezni akartunk, csak literes Unikumot nem találtunk sehol, pedig egy hónapja az 1 literes kiszerelést 3000 Ft-ért kínálták, most a 0,7 literes üveget is pult alól adtak, szintén 3000-ért, amennyiért itthon is... Nem tudom, mi történt, de így már nem is izgi a szeszcsempészet (mint nyáron a horvát pálinkával).

A nagy bevásárlás során egy kerékpáros sátorban sikerült egy megfelelő hosszúságú, befogójú és színű stucnit találnom, amit már 2 hónapja keresgélek az interneten (2100 Ft). Sőt! Egy másik eladónál egy tökéletesen megfelelő markolatot is be tudtam szerezni 200 Ft-ért. Egy autósboltban a Swiftre tökéletesen illő, gyönyörű sötétszürke üléshuzatot is kaptunk, az itthoni ár kb. feléért. Nem semmi. További ízelítő: König Austria teflon bevonatú 28cm-es serpenyő 2800 Ft, Nike női melegítő szett 3500 Ft, Adidas/Puma/Nike pulóver 2000-2500 Ft.

Megéri? Ahogy számoltam, az oda-vissza út benzinköltsége nagyon durván számolva 7000 Ft. Egy karácsonyi bevásárlásnál ez szerintem simán megérte.

Szólj hozzá! autó karácsony kerékpár szerbia nike adidas puma szabadka


A bejegyzés trackback címe:

https://kundavid.blog.hu/api/trackback/id/tr324967580

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

Keresel valamit?

Az alábbi form segítségével kereshetsz a Kundenzátoron:

Így se? Értesíts egy kommentben, esetleg e-mailben!

Apróbetűk, blabla

Creative Commons Licenc

Az oldalon található írások (illetve saját képek) a Creative Commons Nevezd meg! - Ne add el! - Így add tovább! 2.5 Magyarország Licenc feltételeinek megfelelően szabadon felhasználhatóak.


kundavid@index.hu
süti beállítások módosítása